Е-скриптарница

На овој страници налазе се различити наставни садржаји. Они су категоризовани по студијским програмима и предметима. Већина наставних садржаја је у .pdf или .docx (Word) формату и могу се преузети без ограничења.









  • ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИА

    • Општа и неорганска хемија
    • Менаџмент
    • Квантитативне методе
    • Индустријски објекти и постројења
    • Енглески језик – 1
    • Енглески језик – 2
    • Органска хемија
    • Основи информационе технологије
    • Сензорна анализа хране
    • Биохемија
    • Аналитичка хемија
    • Амбалажа
    • Технолошке операције
    • Функционална храна
    • Безбедност хране
    • Микробиологија
    • Основи заштите животне средине
    • Основи прехрамбене технологије
    • Технологија млека и млечних производа
    • Пословна економика
    • Технологија воћа и поврћа
    • Одрживи развој
    • Технологија меса и производа од меса
    • Технологија и заштита вода
    • Технологија жита, брашна и кондиторских производа
    • Алкохолна и безалкохолна пића
    • Безбедност и здравље на раду
    • Контрола квалитета производа
    • Исхрана и дијететика