Стручна пракса

ЛЕТЊА ПРАКСА (Бечићи, Копаоник, Дивчибаре), јул 2022

Студенти студијског програма Гастрономија стигли су у Црну Гору обавили све припреме и почели летњу праксу и стицање новог искуства у једном од најбољих хотела на Црногорском приморију – хотелу Сплендид у Бечићима. Хотел Сплендид је смештен у Бечићима у Црној Гори и постао је први хотел са 5* на источној обали Јадранског мора. Хотел поседује три ресторана различите кухиње, персонал богат знањем и искуством, модерну опрему неопходну за рад. Наши студенти имају прилике да стекну нова знања и искуства од најбољих!

Студенти студијског програма Гастрономија поздрављају вас и са Копаоника и Дивчибара где су на летњој пракси. На Копаонику студенти обављају праксу у хотелу Горски & Спа, док су на Дивчибарима у ДивчиБару.


ФАРМАЦИЈА – СТРУЧНА ПРАКСА

Студенти друге године студијског програма Фармација су, током летњег семестра школске 2016/2017. године, у оквиру Стручне праксе I боравили у апотекама Здравствене установе Апотека „Мелиса“, галенској лабораторији Апотеке „Јулифарм“ , болничкој апотеци Опште болнице Др Лаза К. Лазаревић, фармацеутској индустрији Хемофарм, велепродаји Лин, Заводу за јавно здравље Шабац и Агенцији за лекове и медицинска средства Србије.


ПРАКТИЧНА НАСТАВА ИЗ ПРЕДМЕТА ПЕКАРСТВО И ПОСЛАСТИЧАРСТВО

Студенти друге године студијског програма Гастрономија, у оквиру завршне вежбе из предмета Пекарство и посластичарство, правили су торте. Практична настава за наше студенте је, као и до сада, организована у фирми „Паноника“ из Шапца.