Вести и обавештења
Здравствена нега у хирургији са хирургијом 2 – Термин КОЛОКВИЈУМА
Karijerni dani – DIVČIBAR (bar/restoran) 10.4.2024.
Dragi studenti, obaveštavamo vas da će se u sredu, 10. 4. 2024. godine u slušaonici 3, u 11 časova predstaviti restoran DivčiBar, na čelu sa menadžerom Dimitrijem Sudžumom i šefom kuhinje Markom Lukićem, koji je i sam kreator ponude jela u DivčiBar-u. Studenti će imati priliku da čuju iskustvo šefa kuhinje na njegovom putu obrazovanja i usavršavanja i menadžera, ali i to kako oni pristupaju izazovima u poslu. Ujedno, šef kuhinje će, zajedno sa studentima, pripremati i pojedine specijalitete iz njihove ponude.
Tema predavanja i radionice je „Tradicionalna jela na moderan način”.
DivčiBar će ovom prilikom predstaviti i program stručne prakse za studente Gastronomije, savetujemo studente da ponesu CV.
Predavanje i radionica su namenjeni studentima Gastronomije i Prehrambene tehnologije, kao i svim ostalim zainteresovanim studentima.
Čekamo vas na KARIJERNIM DANIMA
АПРИЛСКИ испитни рок – Распоред испита (Основне студије) – Измене термина!!!
Промењени су термини испита из предмета:
- Основи информационе технлгије, Информатика у здравству, Математички софтвер, Програмирање мобилних апликација (код др Петра Павловића) – 26.4.2024.
- Менаџмент, Менаџмент пројеката
- Стратегијски менаџмент, Менаџмент људских ресусрса
- Процес здравствене неге
- Здр. нега у Инфектологији са инф. болестима 13.04.2024. у 13.30
Распоред испита за АПРИЛСКИ испитни рок (01.04 – 26.4.2024) може се преузети са ОВОГ ЛИНКА или из менија
Студентски сервиси > Студентска служба > Испитни рокови-школска 2023/24