Статистика (Економија) – Материјал за ВЕЖБЕ

 


Први део наставног материјала вежби из предмета Статистика можете преузети са датог линка, или са странице предмета у Е-скриптарници

⇒ СТАТИСТИКА Вежбе 1. део → ПРЕУЗМИ